Badeværelser

Skal du have nyt badeværelse eller have renoveret det gamle?
Hvis du står for, at skulle have et nyt badeværelse eller have renoveret dit gamle, kan vi hos Trolle VVS & Gasteknik ApS levere den rådgivning og faglige ekspertise, der gør, at du får det badeværelse, du altid har drømt om. Både med hensyn til design, kvalitet og sikkerhed.

Badeværelset er et af familiens vigtigste rum. Det skal derfor fungerer optimalt og give mulighed for at opfylde hele familiens behov.

De mange installationer såsom vand, afløb og el, og det omfattende reglement der er tilknyttet opførelse af vådrum er en væsentlig årsag til, at ombygning af et badeværelse eller opførelse af et nyt er ofte en stor økonomisk beslutning. Derfor er det vigtigt at få råd og vejledning med hensyn til, om man skal vælge den store forkromede løsning, eller blot har brug for nogle forandringer.

Hos Trolle VVS & Gasteknik ApS lægger vi vægt på, at du får investeret i dit badeværelse på den mest optimale måde, og at du får kvalitet for pengene.

Alle nye vvs-installationer i boligen og alle former for indgreb i de eksisterende faste vand- og afløbsinstallationer skal udføres af en autoriseret VVS-installatør. Hos Trolle VVS & Gasteknik ApS søger vi for, at lovkrav og korrekt udførelse følges ad.

Vi lægger endvidere vægt på, at kunden ved præcis, hvad der skal laves, og hvordan arbejdet udføres, inden vi går i gang, således at alle forhold er afklaret før start.

Inden aflevering af det færdige badeværelse, gennemføres et afsluttende kontrolbesøg, så vi altid er sikre på, at dit nye badeværelse lever op til dine forventninger.

Lad os hjælpe dig med at opfylde dine badeværelsesdrømme.

Ring for et uforpligtende tilbud eller send os en mail på info@trollevvs.dk