Geminox

Gemonix1Kondenserende gaskedel til villaer og rækkehuse

Geminox THI 2/17 M75 er en kondenserende gaskedel fra Gastech-Energi med indbygget varmtvandsbeholder, cirkulationspumpe og trykekspansionsbeholder i et kompakt design specielt med henblik på villaer og rækkehuse.  Det betyder f.eks., hele varmeanlægget optager et minimum af plads og er så kompakt at det kan gemmes væk i et almindeligt standard skab på 60 cm. Al vedligeholdelse sker fra fronten, så man ikke skal tage særlige hensyn, når kedlen placeres.
Gaskedlen fås også som vandret model til montering over f.eks. en bordplade.
Geminox THI 2/17 M75 er naturligvis A-mærket.

Lang levetid
Geminox THI 2/17 M75 er med hele konstruktionen tænkt langtidsholdbar.
Der er således udelukkende valgt komponenter og materialer, som er kendt for robusthed. Den patenterede brænder er i lighed med varmeveksleren, kondensvandsdelen og den indbyggede 75 liter højisolerede varmtvandsbeholder udført i rustfri syrefast stål. Elektronikken er baseret på Siemens og    cirkulationspumpen er fra danske Grundfos.

Enkel Betjening
Betjeningsbrugerfladen er forenklet således at kun de knapper, der er nødvendige for forbrugeren, er tilgængelige. Kedlen er naturligvis med automatisk regulering efter vejrligets standard og varmebehov.

Stor varmtvandskapacitet
Den indbyggede varmtvandsbeholder har en volumen på 75 liter og en kapacitet på 532 liter varmt vand á 40°C – nok til selv lange brusebade.

Op til 15 års garanti
Gastech-Energi kan tilbyde Total Tryghed på 3 år med mulighed for
ekstra 12 års Total Tryghed, som kan købes for 2 år ad gangen. Ingen andre
end Gastech-Energi tør tilbyde noget lignende.

Mål: H x B x D:
150 x 54 x 46,7 cm  (lodret model)
76 x 100 x 46,7 cm (vandret model)

phoca_thumb_l_91
phoca_thumb_l_92
phoca_thumb_l_93
phoca_thumb_l_94